slogan

""Ιστοχώρος Γνώμης και Ελεύθερης Έκφρασης""

Xpert Access

Ισόβιος αποκλεισμός για Κατίδη-οργισμένη ανακοίνωση από original

kitidis1363507974

Τον ισόβιο αποκλεισμό του Γιώργου Κατίδη αποφάσισε η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία σε έκτακτη συνεδρίασή της.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Συνεδρίασε εκτάκτως, σήμερα Κυριακή 16 Μαρτίου 2013, η Εκτελεστική Γραμματεία της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, με αφορμή τον ναζιστικό χαιρετισμό του Γιώργου Κατίδη στον αγώνα ΑΕΚ-Βέροια και αφού εξέτασε όλα τα δεδομένα ομόφωνα αποφάσισε: Η ενέργεια του ποδοσφαιριστή να χαιρετίσει ναζιστικά τους θεατές του αγώνα προκαλεί βάναυσα το κοινό αίσθημα, προσβάλλει βαρύτατα όλα τα θύματα της ναζιστικής θηριωδίας και τραυματίζει τον βαθιά ειρηνικό και ανθρώπινο χαρακτήρα του ποδοσφαίρου.

Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία την καταδικάζει απερίφραστα και κατηγορηματικά. Στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων της αποφασίζει τον ισόβιο αποκλεισμό του Γιώργου Κατίδη από όλες τις εθνικές ομάδες.Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία προέβλεψε ανάλογα φαινόμενα και έχει ήδη περιλάβει στον τύπο συμβολαίου, που οι ποδοσφαιριστές υπογράφουν με τις ομάδες, αντίστοιχες απαγορεύσεις.

Η Ε.Π.Ο. είναι, επίσης, βέβαιη, πως τα αρμόδια πειθαρχικά όργανα θα παρέμβουν αποφασιστικά και θα επιβάλλουν τις προβλεπόμενες στον Πειθαρχικό Κώδικα, για το παράπτωμα, ποινές, οι οποίες είναι από τις βαρύτερες στο ποδόσφαιρο και αποτελούν αντιγραφή των ποινών, που η FIFA έχει θεσμοθετήσει για ανάλογες περιπτώσεις.

Τέλος, η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία θα λάβει όλα τα πρόσφορα μέτρα για να διαφυλάξει τον ειρηνικό χαρακτήρα του ποδοσφαίρου, και να προωθήσει τις αξίες της αλληλεγγύης, της συνεργασίας και του σεβασμού που αυτό πρεσβεύει.»

Την ίδια ώρα, και η Original 21 εξοργίστηκε και και με ανακοίνωσή της απαιτεί από τη διοίκηση της ΠΑΕ να λύσει τη συνεργασία μαζί του.

Αναλυτικά η σκληρή ανακοίνωση:

«Το ότι ήσουν απλά ένας γελοίος επιδειξίας με φράντζα, ζωγραφιές στο σώμα του και ανωριμότητα κατώτερης και των πιστεύω του, το παραβλέπαμε... και σε καλή μας θέληση το συγχωρούσαμε... Το να χαιρετάς φασιστικά... ΡΕ ΤΙΠΟΤΕΝΙΕ ΞΕΦΤΙΛΑ ΔΕΝ ΣΥΓΧΩΡΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ! Τρίζουν τα κόκκαλα των προγόνων μας, της ίδιας μας της ιστορίας... της προσφυγιάς και των αντιφασιστικών μας αξιών! Είσαι λίγος και σαν παίχτης και σαν άνθρωπος τελικά! Πλέον είσαι ανεπιθύμητος και καταζητούμενος ανάμεσά μας! Τα δάκρυά σου δεν μας πείθουν... οι δικαιολογίες σου το ίδιο! Οι γερμανοτσολιάδες, οι νενέκοι και οι προσκυνημένοι, όσοι δηλαδή πριν από εσένα χαιρετούσαν με τον ίδιο τρόπο, είχαν και αυτοί δικαιολογίες. Η ιστορία δεν τους ξεχνά !

ΕΜΕΙΣ , Η ΜΕΓΑΛΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΗΣ ΑΕΚ , ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΥΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΑΞΙΩΝ, ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ! »

Ποίοι Είμαστε

Σας καλωσορίζουμε στο  iliaplanet.gr στο νέο ιστοχώρο του νομού μας.

Το iliaplanet είναι μια νέα προσπάθεια ανάδειξης και προώθησης του νομού μας , προς την σωστή κατεύθυνση αξιοποίησης του φυσικού και πολιτιστικού μας πλούτου, σε αντίδραση των καιρών και όλων αυτών που θέλουν και επιζητούν – για τους δικούς τους λόγους ο καθένας- την οργιώδη και χωρίς σεβασμό ανάπτυξη των πραγμάτων χωρίς αξίες και ιδανικά.

Για τον λόγο αυτό το iliaplanet  είμαστε όλοι εμείς και είσαστε όλοι εσείς , ο καθένας ξεχωριστά, γιατί ο καθένας από εμάς μπορεί να συμβάλλει με τον δικό του τρόπο προς την σωστή κατεύθυνση των πραγμάτων . Μια πρώτη προσπάθεια είναι αυτός ο διαδικτυακός τόπος.

Το iliaplanet φιλοδοξεί να γίνει ένα χώρος όπου συντάκτες θα είναι όλοι εμείς οι αναγνώστες που επιθυμούμε να μεταφέρουμε και να εκφράσουμε πράγματα που μας απασχολούν χωρίς στεγανά. Για αυτό , λοιπόν, στείλτε μας το κείμενο σας ή οτιδήποτε άλλο επιθυμείτε ώστε να γίνουμε αυτό που πραγματικά πρέπει να είμαστε.

Καλώς ορίσατε και καλώς  σας βρήκαμε.

Latest Tweets

• over a year ago