slogan

   ""Ιστοχώρος Γνώμης και Ελεύθερης Έκφρασης""

Xpert Access

search

Παρακρατικοί στο 2013 , σαν να μην πέρασε μια μέρα....

                  13-06-19 13539 p5655wke

 

ΣΤΗ ΜΕΣΣΗΝΙΑ ΕΚΟΨΑΝ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ NOVA ! ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΤΙΠΟΤΑ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΑΙ Ο ΤΟΠΙΚΟΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ – ΣΟΒΑΡΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΘΑΝΑΣΗ ΠΕΤΡΑΚΟΥ

«Προκλητική ενέργεια παρακρατικών» χαρακτηρίζουν οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ στην Μεσσηνία και οι τοπικοί εκπρόσωποι του ΣΥΡΙΖΑ και του ΠΑΣΟΚ , την καταδρομική επιχείρηση αγνώστων στα όρη Λυκόδημος και Αετός , όπου υπάρχουν σε κτήριο κλειδωμένα τα μηχανήματα εκπομπής της ΕΡΤ, του καναλιού της Βουλής αλλά και του συνδρομητικού καναλιού NOVA.

Οι άγνωστοι αφού έσπασαν τις κλειδωμένες πόρτες κατέβασαν τους διακόπτες της ΕΡΤ και πάνω στη βιασύνη τους έβγαλαν εκτός λειτουργίας τον αναμεταδότη του τηλεοπτικού καναλιού της Βουλής και της συνδρομητικής τηλεόρασης NOVA προκαλώντας αναστάτωση. Λίγο πριν αποχωρήσουν φρόντισαν να αντικαταστήσουν τις κατεστραμμένες κλειδαριές με καινούργιες. « Μιλάμε για ένα παρακράτος που εισβάλει στις κτιριακές εγκαταστάσεις της ΕΡΤ , σπάζει τις πόρτες και κατεβάζει τους διακόπτες ακόμα και στο κανάλι της Βουλής. Οι αντιφατικές απαντήσεις της ΕΛ.ΑΣ επιβεβαιώνουν τον τρόπο και τα κίνητρα των παρακρατικών.» – δήλωσε στο IONION FM ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Μεσσηνίας Θανάσης Πετράκος ο οποίος κατέθεσε για το συμβάν μηνυτήρια αναφορά .

Εκτός του κ. Πετράκου μηνυτήρια αναφορά κατέθεσε η NOVA , οι εκπρόσωποι της ΕΡΤ και ο υπεύθυνος του ΟΤΕ Μεσσηνίας. « Το θέμα είναι ακόμα πιο σοβαρό αφού κανένας εξειδικευμένος τεχνικός δεν ήταν παρόν στην γκανγκστερική και παράνομη αυτή ενέργεια. Η κυβέρνηση οφείλει να απαντήσει, αν τις παράνομες αυτές ενέργειες έδωσε εντολή να τις κάνουν δημόσιοι λειτουργοί και αν ζήτησε την συνδρομή παρακρατικών στοιχείων.

Πάνω από όλα οφείλει να απαντήσει γιατί δεν ενημερώθηκε η Εισαγγελία προκειμένου να συντάξει πρωτόκολλο εισόδου και εξόδου από το κλειδωμένο κτήριο αλλά και γιατί δεν ζητήθηκε από τους τεχνικούς της ΕΡΤ που είναι χρεωμένοι με τα μηχανήματα και έχουν τα κλειδιά του κτηρίου να ανοίξουν το κτήριο και αν’ αυτού επιλέχτηκε η διάρρηξη με την καταστροφή της κλειδαριάς και της πόρτας.» – ανέφερε ο κ. Πετράκος .

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΗΧΗΤΙΚΟ :

http://ionionfm.gr/player.php?clipid=46865&Narea=%CC%C5%D3%D3%C7%CD%C9%C1,&Mid=17&sub1=1&Sid=&sub2=

Pin It

Ποίοι Είμαστε

Σας καλωσορίζουμε στο  iliaplanet.gr στο νέο ιστοχώρο του νομού μας.

Το iliaplanet είναι μια νέα προσπάθεια ανάδειξης και προώθησης του νομού μας , προς την σωστή κατεύθυνση αξιοποίησης του φυσικού και πολιτιστικού μας πλούτου, σε αντίδραση των καιρών και όλων αυτών που θέλουν και επιζητούν – για τους δικούς τους λόγους ο καθένας- την οργιώδη και χωρίς σεβασμό ανάπτυξη των πραγμάτων χωρίς αξίες και ιδανικά.

Για τον λόγο αυτό το iliaplanet  είμαστε όλοι εμείς και είσαστε όλοι εσείς , ο καθένας ξεχωριστά, γιατί ο καθένας από εμάς μπορεί να συμβάλλει με τον δικό του τρόπο προς την σωστή κατεύθυνση των πραγμάτων . Μια πρώτη προσπάθεια είναι αυτός ο διαδικτυακός τόπος.

Το iliaplanet φιλοδοξεί να γίνει ένα χώρος όπου συντάκτες θα είναι όλοι εμείς οι αναγνώστες που επιθυμούμε να μεταφέρουμε και να εκφράσουμε πράγματα που μας απασχολούν χωρίς στεγανά. Για αυτό , λοιπόν, στείλτε μας το κείμενο σας ή οτιδήποτε άλλο επιθυμείτε ώστε να γίνουμε αυτό που πραγματικά πρέπει να είμαστε.

Καλώς ορίσατε και καλώς  σας βρήκαμε.

Latest Tweets

  • over a year ago